Om oss

 

Jighead AB (556957-9757) är ett privatägt, svenskt aktiebolag grundat 2014. Företaget är fokuserat på digitalisering, framförallt av lösningar för jakt- och sportfiskebranshen. Vi driver bland annat tjänsten iFiske.se, som idag är Sveriges marknadsledande tjänst för digitala fiskekort.  Jighead är idag ett väletablerat bolag inom branschen och har genom åren byggt upp en gedigen kompetens för att tillgodose behovet av en säker och tillförlitlig IT-lösning åt våra kunder.

Bolaget är också ett konsultföretag inom IT och media och erbjuder IT-konsulttjänster, utveckling och testning åt organisationer verksamma inom fiskeområdet. Vi har kvar fingertoppskänslan även för de små och medelstora organisationerna och företagen där det oftast finns behov av flexibla och skräddarsydda lösningar.

Digitalisering är inget nytt för Jigheads medarbetare. Redan 2001 lades grunden till fiskekortet.com som senare tillsammans med tjänsten smsfiske.se blev ifiske.se. Vi har med andra ord en mycket lång erfarenhet av branschen.

Företaget ägs av grundarna och kulturen i bolaget genomsyras av entreprenörskap, vi söker ständigt efter förbättringar i vårt arbete och ser förändringar som möjligheter

Vi erbjuda en unik kundupplevelse med förstklassig service och trygghet med långvariga relationer. Vår strävan är att arbeta snabbt, effektivt och smidigt med minsta möjliga störning för våra kunders verksamheter.

Bolaget är registrerat för F-skatt.

Följ oss på Linkedin

https://www.linkedin.com/company/jighead-hb-ifiske-se-