Referenser

iFiske.se

Tjänsten iFiske är en portal och app där fiskeintresserade kan hitta fiskevatten och köpa fiskekort digitalt. Tjänsten är mycket populär och välanvänd, bara under 2020 drygt trehundrafemtio tusen (350 000+) fiskekort åt svenska kommuner, företag och fiskevårdsområdesföreningar (FVOF). Tjänsten har i olika former funnits sedan 2001 och är en mycket väl utbyggd helhetslösninh. Jighead har fått förtroendet att digitalisera fiskekorthanteringen åt flera av Sveriges ledande fiskedestinationer. Tjänsten är från grunden byggd för sitt unika syfte, dvs den är med andra ord inte ett anpassat generellt system (t.ex. ett omskrivet hotellrumsbokningssystem).

Idag är ca 900 fiskeområden anslutna som kunder till iFiske, en siffra som ökar varje år. Tjänsten är certifierad av Trygg e-Handel och integrerad med flera ledande betalsystem, t.ex. Swish, Svea Ekonomi, Klarna och Paypal.

Hökensås Sportfiske - Sveriges ledande sportfiskeområde.

Företaget Hökensås Sportfiske AB ägs av Hushållningssällskapet Skaraborg.

Hökensås samarbetar med iFiske i all form av digitaliserade fiskekort. Alla fiskekort som kan köpas på deras hemsida för områdena Hökensås, Baltak och Tiveden går via iFiske och samtliga kvoterade fiskekort bokas enbart via Internet. De digitala fiskekorten ger Hökensås en möjlighet att förenkla för de kunder som önskar att köpa fiskekort på ett enkelt och smidigt sätt. Jighead har också utvecklat en enkel och lättmanövrerad hemsida som är fullt ut mobilanpassad åt Hökensås, med bland annat en teknisk integration av digitala fångstrapporter och fiskekortslistningar.

Hökensås Sportfiske AB säger på sin hemsida om iFiske (Jighead AB):  ”iFiske är en professionell samarbetspartner och vi är övertygade om att vi nu har hittat en modell som gör att vi känner en trygghet i att tillgängligheten till att köpa ett digitalt fiskekort i våra vatten nu är säkrad.”

Fagersta Kommun

Fagersta kommun driver populära fiskevatten, t.ex. Stora och lilla Abborrtjärn. Kommunen har tagit bort fiskekortsautomaterna och säljer nu enbart digitala fiskekort via iFiske.se. Kommunen använder också aktivt och frekvent funktioner på iFiske.se för t.ex. kundvård (kommunikation via sk. utskick) och fångstrapportering.

Sveriges Fiskevattenägareförbund

Sveriges Fiskevattenägareförbund är en rikstäckande intresseorganisation för landets fiskerättsägare. Jighead har utvecklat förbundets hemsida och även under flera år konsulterat förbundet i IT-frågor.

Fishy.nu

En avancerad app-baserad live-plattform för tävlingsfiske.

Swedish Pike League, Swedish Perch League

SPL är ett nationellt rankingsystem för team som tävlar i gäddfiske och syftar till att uppmuntra och höja statusen kring svenskt tävlingsfiske efter gädda. Systemet rankar tävlande team efter resultat och poäng i befintliga svenska gäddfisketävlingar.  SPL grundades hösten 2017 av Jighead AB och +FishEco i samarbete med Sportfiskarna och samägs via företaget Fishy Tech AB. FishEco, iFiske och Sportfiskarna. Jighead har utvecklat en teknisk lösning för SPL, vilket bland annat inkluderar ett rankingsystem, en hemsidor, mm.

Hemsideproduktioner åt bland annat: