Tjänster

Hemsidor och appar

Vi erbjuder funktionella och moderna appar och hemsidor som kan anpassas till era behov. Alla hemsidor kommer med ett lättanvänt administrationsgränssnitt oavsett om vi sköter uppdateringarna till er eller om ni sköter det själva.  Webbhotell och e-post ingår med våra hemsidor och de är alla responsiva d.v.s. att de ser lika bra ut i mobilen som på datorn.

Utveckling

Vi är duktiga på att programmera och kan ta fram skräddarsydda lösningar inom bland annat appar, hemsidor, ehandel och integrationer. Våra uppdragsgivare finns inom framförallt inom sportfiskebranschen och omfattar så väl stora som små företag. Vår erfarenhet sträcker sig över ett brett område och vi har levererat lösningar till olika branscher. Allt utvecklingsarbete görs med öppna och på marknaden kända verktyg, för att undvika att kunden riskerar ”måla in sig i ett hörn”. Vi är en oberoende leverantör som står för närhet, lyhördhet och tillgänglighet.

IT-Stöd

IT-stöd och teknikkonsulting innebär att vi kan hjälpa er att köpa, installerar och drifta ert nätverk, program och klienter. Vi ser till att backup och brandväggar fungerar. Vi kan installera och drifta lösningar och applikationer utifrån era behov.